Az élet fekete-fehérben
2016. február 17. írta: emy.style.hu

Az élet fekete-fehérben

 

Miért is szeretjük a fekete-fehéret?

 

ff1.jpg 

A divat világa mindig valami újat hoz számunkra. Néha meglepő színek, szokatlan fazonok, és bonyolult darabok formájában.

Az egyszerű fekete-fehér újra és újra felbukkan és visszatér az öltözködés világának körforgásába.

 

 

ff_sum.jpg

 

 

És hogy miért is kedveljük? Talán azért mert állandóságot és egyszerűséget sugall, sallangoktól mentesen letisztult formában, biztos iránymutatást adva mindenki számára.

 

 

bw_2.jpgbw_3.jpg

 

Hiszen oly egyszerű hordani. Gondoljunk csak egy klasszikus fekete kosztümre egy hófehér blúzzal. Ez olyan biztos pont, melyhez mindenki bátran nyúlhat, akár magában viselve, akár egy icipici színt belecsempészve.

 

bw_5.jpg

 

Vagy nézzük a különböző mintákat. Csíkos, kockás, rácsminta, petty, op-art, geometrikus vagy esetleg virágminta, netán chevron?

 

bw_4.jpg

 

Itt már tényleg csak a fantáziánk szabhat határt. És hogy melyik válasszuk?

Érdemes átgondolni milyenek is vagyunk, belsőnk mit súg, melyik az, amelyre jó érzéssel gondolunk és szemünknek élvezetes a látványa.

 

bw_1.jpg

 Véleményeteket, észrevételeteket és témajavaslataitokat várom a colorstyle.hu@gmail.hu címre, vagy a https://www.facebook.com/colorstyle.blog.hu/ oldalra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr78287496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása